Animatie

Animatie, het zorgen voor beweging in plaats van stilstaande plaatjes, zorgt voor enorm veel meer aandacht. Onze ogen zijn extra gevoelig voor beweging. Wanneer de animatie ook nog duidelijk te volgen is, geeft dat extra waardering.

Karakter animatie: Boris en Bever

Karakter animaties voor Tergooi ziekenhuizen: Boris en Bever. Uitleg over medische handelingen in het ziekenhuis, zodat kinderen spelenderwijs op de hoogte worden gesteld van welke handelingen er straks ook met hen zullen gaan gebeuren.

Franky & Meeko

Animatie Franky & Meeko. Een piccolo en zijn poes, wonen en werken in het hotel in de stad. Er is op die plek meer te doen dan het hotel draaiende houden en zo komen Franky en Meeko keer op keer in nieuwe, verrassende avonturen terecht. Kinderverhalen met leuke twists, geschreven en geïllustreerd door Wouter Berkhout en Frank Kampes. Hier zie je de videoclip van het liedje Have a Wonderful day at FrankyWorld.

Infographics: Achmea

Animaties voor Achmea (intern). Serie informatieve animaties gebaseerd op de Achmea stijl, in het palet van Achmea kleuren. Uitdaging om de anonieme figuurtjes zonder ogen toch een pakkende herkenbare situatie voor te spiegelen bij de kijker. 

Animatie in video

Voor Phineas and Ferb Rollercoaster is het packshot geanimeerd.

Virtuele ruimte

Animatie in een 360 graden ruimte om je heen, alleen te bekijken door een VR bril, waardoor je je echt helemaal in een andere wereld bevindt. In dit geval een beleving die leidt naar een tijdreis waardoor een kijkje in de toekomst kan worden genomen.

Commercial: Boekentrailer

Het uur van de Engelen. Voor uitgeverij AW Bruna.

RoadKapje

Animatie RoadKapje. Ontstaan uit een wereldreis van een familie van vader, moeder en twee dochters.
Na het aanschaffen van een oude brandweerwagen, haalden de binnenkant leeg, monteerden een rood kapje op het blauwe zwaailicht en waren klaar om on the road to nowhere in particular te gaan.

   

   

F-DIMENSION
MEDIADESIGN
mail@f-dimension.nl

NEUWEG 29-2
1211 LV HILVERSUM
035-6220350 / 06 414 03 967

┬ę 2019 F-DIMENSION

algemene voorwaarden